مقالات

چکش تخریب روغنی بهتر است یا گریسی؟

تفاوت چکش تخریب روغنی با گریس

 چکش تخریب روغنی بهتر است یا گریسی؟

خرید ابزار برقی نیازمند شناخت ویژگی های مثبت و منفی هر یک هست تا با توجه به نیاز خود بتوانیم یک ابزار مناسب و کاربردی برای خود تهیه نماییم. برای مثال چکش تخریب روغنی برای فصل سرما بسیار مناسب تر از چکش تخریب گریسی است، زیرا در فصل سرما به دلیل سرد بودن هوا گریس درون ابزار یخ زده و سفت می شود. برای روشن کردن این ابزار برقی نیز باید زمان زیادی بگذارید. اما چکش تخریب روغنی در فصل سرما کارایی بسیار بالاتری دارد. اما از طرفی دیگر چکش تخریب گریسی دارای قدرت تخریب بالاتری نسبت به چکش تخریب روغنی می باشد. بنابراین لازم است که شما عزیزان درباره ابزار مورد نظر خود اطلاعات کافی را داشته باشید. تا با توجه به آن بتوانیم نیاز خود را به صورت کامل بر طرف کنید.

چکش تخریب(هیلتی) چیست؟

همانطور که از اسم این ابزار مشخص است، چکش تخریب (هیلتی) برای تخریب کردن اجسام سفت استفاده می شود. چکش تخریب دارای سایز های گوناگون و قدرت های متفاوت بوده که در صنایع مختلفی مثل: تخریب بتن، تخریب آسفالت، تخریب دیوارهای قدیمی و در معدن از آن استفاده می شود. این ابزار دارای قدرت موتور بالایی است که با ضربه های سنگینی که به جسم مورد نظر وارد می کند باعث تخریب می شود. در هنگام تخریب دقت این محصول به شدت بالا می باشد.

از طرفی دارای دسته گردان 360 درجه و یک دسته در انتهای ابزار فوق می باشد. که از خستگی زیاد جلوگیری می نماید. کار با این ابزار کاربردی باعث افزایش راندمان کاری می شود. این ابزار برقی دارای دو مدل می باشد که یکی با گریس و دیگری با روغن کار می کند. که در ادامه تفاوت هر دو چکش تخریب را با هم مقایسه می کنیم.

مقایسه مزایا چکش تخریب روغنی با گریسی

در پایین این متن یک جدول مقایسه مزایا قرار داده ایم که در ادامه هر یک را جداگانه توضیح خواهیم داد، تا شما را از سردرگمی انتخاب یک محصول مناسب خارج کنیم، و محصول مورد نیاز شما را بیابیم.

جدول مقایسه مزایا چکش تخریب گریسی با روغنی

 

چکش تخریب گریس

  • قدرت تخریب بیشتر: چکش گریسی با انتقال کامل نیرو به موتور دستگاه باعث افزایش قدرت بسیار بالا می شود، که موجب سهولت کار و افزایش سرعت کاربر می شود.
  • با دوام: به علت نوع چینش لوازم داخلی این محصول به علت وجود گریس این ابزار از طول عمر بیشتری نسبت به نوع روغنی خود می باشد.

چکش تخریب روغنی

مناسب کار سخت: چکش روغنی به دلیل ساختار نزدیک به هم و فشرده و روغن کاری مکرر برای کارهایی که نیاز به دقت بیشتری دارند یا سخت تر هستند بسیار مناسب تر است.

قابلیت تحمل فشار: در بیشتر اوقات این ابزار در محیط های پر تنش و سخت عملکرد بسیار بهتری دارد. در مکان هایی که نیاز به انرژی بیشتری بوده این ابزار بسیار مناسب می باشد.

مقایسه معایب چکش تخریب گریسی با روغنی

حالا که مزایای این دو ابزار را متوجه شدید. حالا وقت فهمیدن معایب آن می باشد، بعد از متوجه شدن مزایای هر دو ابزار می توانید به راحتی محصول مورد نیاز خود را خریداری نمایید.

 

جدول مقایسه معایب چکش تخریب گریسی و روغنی

 

چکش تخریب گریسی

استهلاک بالا: چکش تخریب گریسی به دلیل نیاز به سرویس ماهیانه گریس کاری و اسپری گریس دارای هزینه بیشتری نسبت به چکش تخریب روغنی می باشد.

حساسیت در گریس کاری: تمام مراحل گریس کاری باید به ترتیب انجام شوند، و شما حتی اگر یک مورد از آن را فراموش کنید، ممکن است دستگاه شما اسیب ببیند.

عملکرد پایین در سرما: با سرد شدن هوا گریس داخل چکش تخریب یخ زده و سفت می شود. بنابراین تا ابزار شما روشن شود، و کاملا آماده کار شود. زمان زیادی لازم دارد.

چکش تخریب روغنی

  • قدرت ضربه پایین تر نسبت به نوع گریسی: این چکش به دلیل نوع مونتاژ مختص خود، از قدرت کمتری نسبت به نوع گریسی خود برخوردار است.
  • آسیب پذیری بالا در کم شدن روغن: هنگامی که روغن دستگاه را چک نکنید یا بیش از حد معمول کار کرده باشید و از بودن روغن درون دستگاه اطلاعات کافی نداشته باشید. با کم شدن روغن این دستگاه خنک نمی شود و موجب آسیب دیدن ابزار شما می شود.
  • نیاز به چک کردن روزانه روغن: لازم است که کاربر به صورت مدوام روغن درون دستگاه را کنترل نماید تا از میزان روغن موجود در دستگاه مطمئن شود تا از آسیب دستگاه جلوگیری شود.

جمع بندی: حالا که از مزایا و معایب محصول مورد نظر خود آگاه شدید زمان آن رسیده که محصول منتخب خود را از یک فروشگاه تهیه نمایید. شما عزیزان می توانید محصول مورد نیاز خود را بصورت حضوری و غیر حضوری از ما تهیه کنید. سایت فروشگاهی ابزار کمپانی ارائه دهنده انواع چکش تخریب های با کیفیت و مناسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *